Comparte:
 
Visitanos en:  
Español | Català | English | Française | Deutsch | Italiano | Português  
Mi Cuenta | Ver Cesta | Realizar Pedido
  Categorias   
Frutas (68)

Frutas Tropicales y Exóticas (55)

Guanábana - Graviola (7)

Deshidratados (20)

Frutos secos (17)

Verduras (76)

Setas (32)

Infusiones - Herbolario (24)

Medicinal (17)

Pastas (8)

Bebidas (37)

Conservas (81)

Vinos y licores (10)

Ecológico (6)

Ingredientes recetas (48)

Aceites, salsas y especias (41)

Chocolates, galletas y turrones (34)

Productos frescos - Elaborados (15)

Lotes y cestas (10)

Libros (10)

Perfumes (2)

 
NOVEDADES
 
Hierbas aromáticas y medicinales
Hierbas aromáticas y medicinales
11.86€
  Información  
Diseño web Manresa

Envíos, devoluciones, seguridad y privacidad

Info sobre la Guanábana

¿Quienes somos?

Enlaces

Nuestro BLOG

 Catálogo en RSS

 Noticias RSS

 Manual instalación RSS

Mapa del sitio

Contáctenos
 

PROPIETATS DELS MELONS ¿Quiénes somos?

Els MELONS constituïxen un aliment molt ric amb vitamina A, en forma de betacarotens. Una vegada ingerits, l'organisme transforma aquests flavonoides en vitamina A, un dels millors antioxidants. La ingestió d'aquesta vitamina pot ajudar a prevenir moltes malalties i allargar la vida. Dintre de tots els melons, són els de carn ataronjada els quals posseeïxen més quantitat. Són aquests principis els quals proporcionen el color groguenc a aquestes varietats. Altres varietats més verdoses o groc clares no posseïxen tanta quantitat. Altra vitamina molt important que conté el meló amb propietats antioxidants és la vitamina C que, entre altres propietats ajuda a la formació del col·làgen pel que resulta ideal en la cicatrització de ferides produïdes per traumatismes, talls, cremades, cirurgia. Igualment resultarà adequada per a la formació de nous teixits en problemes d'ossos trencats, distensions musculars, trencament de lligaments, etc.

A més de vitamina A, posseïxen quantitats bastant elevades de vitamines del grup B. Entre totes cap destacar la piridoxina ( vitamina B6) la funció de la qual dintre de l'organisme en l'aprofitament dels hidrats de carboni, grasses i proteïnes és essencial a més de regular el sistema nerviós. Una falta d'aquesta vitamina pot produir, entre altres símptomes, nerviosisme, problemes de somni, dificultat en l'aprenentatge, o problemes de debilitat muscular. Conté, a més vitamina B3 ( Niacina) sense que la seva presencia les cèl·lules de l'organisme serien incapaces de produir energia. Aquesta vitamina ajuda a mantenir els nivells baixos de colesterol, reduïx la hipertensió, protegeix l'aparell digestiu i ens permet tenir la pell en bon estat.

Per tant, aprofitar la riquesa vitamínica dels melons és una bona manera de disposar d'aquestes vitamines d'una forma natural, sense haver de recórrer als complements vitamínics que poden causar problemes per sobredosis. Menjant melons en abundància durant els mesos estivals, calmarem la sed hidratant l'organisme, gaudirem de la seva dolçor i, el que és més important, aconseguirem reforçar les defenses de l'organisme enfront dels productes contaminants de l'exterior o les toxines del nostre propi organisme. Tampoc hem d'oblidar que la nostra pell sofreix moltes agressions de l'excés de radiació solar, de l'ambient ressec de la platja, o de la falta d'humitat durant aquesta estació. Els melons ajuden a conservar la pell en bon estat i tenir un cabell brillant i bonic, al mateix temps que ens protegiran dels llamps solars permetent-nos lluir un bronzejat més bonic i segur.

No hem d'oblidar la riquesa dels melons en minerals, especialment ferro i manganès. Una deficiència del primer produïx anèmia i el segon és necessari per a la formació dels ossos, per al sistema nerviós i per a aprofitar les proteïnes. Es creu que la falta d'aquest mineral comporta al desinterès pel sexe. En aquest sentit aquesta fruita es consideraria com un bon afrodisiac. És molt ric en potasi que contraresta el sodi i augmenta la micció pel que permet eliminar aigua sobrant de l'organisme.

Continuar

 

  Búsqueda Rápida  
 

Use palabras clave para encontrar el producto que busca.
Búsqueda Avanzada
  Mi Cesta más 
0 productos

  + Vendidos  
01.Lulo
02.Calçots
03.Naranjas Imperiales
04.Okra - Bandeja de 500 gr.
05.Mangostán
06.Guanábana - Graviola
07.Guanábana - Hojas para infusiones Premium
08.12 uvas peladas y sin pepitas
09.Naranjas ecológicas de Valencia GRANDES
10.Manzanas Golden
  Comentarios  
Guanábana - 10 Semillas
..
5 de 5 Estrellas!
 
  Links amigos  Copyright © 2007 Casa BartomeusPáginas web Manresa

Visita Tiendadefruta.es en ShopMania

Textos legales