Comparte:
 
Visitanos en:  
Español | Català | English | Française | Deutsch | Italiano | Português  
My Account | Cart Contents | Checkout
  Categories   
Fruits (45)

Soursap (5)

Tropical and Exotic Fruits (38)

Dehydrated (15)

Dry fruits (16)

Vegetables (63)

Mushrooms (14)

Infusions - Herbalist (21)

Medicinal (10)

Pasta (6)

Beverages (30)

Tinned goods (32)

Wines & Spirits (8)

Ecological (4)

Recipe ingredients (48)

Oils, sauces and spices (16)

Chocolates, biscuits and nougat (20)

Fresh products - Elaborated (12)

Lots and baskets (11)

Books (10)

Perfumes (2)

Others (7)

  What's New?  
Bleach Conejo 1L
Bleach Conejo 1L
2.00€
  Information  
Web design Manresa

Shipping, Returns, Security & Privacy

Info sobre la Guanábana

About us

Links

Our BLOG - spanish

 Catalog RSS

 News RSS - catalan

 RSS Manual

Site map

Contact Us
 

PROPIETATS DELS MELONS About us

Els MELONS constituïxen un aliment molt ric amb vitamina A, en forma de betacarotens. Una vegada ingerits, l'organisme transforma aquests flavonoides en vitamina A, un dels millors antioxidants. La ingestió d'aquesta vitamina pot ajudar a prevenir moltes malalties i allargar la vida. Dintre de tots els melons, són els de carn ataronjada els quals posseeïxen més quantitat. Són aquests principis els quals proporcionen el color groguenc a aquestes varietats. Altres varietats més verdoses o groc clares no posseïxen tanta quantitat. Altra vitamina molt important que conté el meló amb propietats antioxidants és la vitamina C que, entre altres propietats ajuda a la formació del col·làgen pel que resulta ideal en la cicatrització de ferides produïdes per traumatismes, talls, cremades, cirurgia. Igualment resultarà adequada per a la formació de nous teixits en problemes d'ossos trencats, distensions musculars, trencament de lligaments, etc.

A més de vitamina A, posseïxen quantitats bastant elevades de vitamines del grup B. Entre totes cap destacar la piridoxina ( vitamina B6) la funció de la qual dintre de l'organisme en l'aprofitament dels hidrats de carboni, grasses i proteïnes és essencial a més de regular el sistema nerviós. Una falta d'aquesta vitamina pot produir, entre altres símptomes, nerviosisme, problemes de somni, dificultat en l'aprenentatge, o problemes de debilitat muscular. Conté, a més vitamina B3 ( Niacina) sense que la seva presencia les cèl·lules de l'organisme serien incapaces de produir energia. Aquesta vitamina ajuda a mantenir els nivells baixos de colesterol, reduïx la hipertensió, protegeix l'aparell digestiu i ens permet tenir la pell en bon estat.

Per tant, aprofitar la riquesa vitamínica dels melons és una bona manera de disposar d'aquestes vitamines d'una forma natural, sense haver de recórrer als complements vitamínics que poden causar problemes per sobredosis. Menjant melons en abundància durant els mesos estivals, calmarem la sed hidratant l'organisme, gaudirem de la seva dolçor i, el que és més important, aconseguirem reforçar les defenses de l'organisme enfront dels productes contaminants de l'exterior o les toxines del nostre propi organisme. Tampoc hem d'oblidar que la nostra pell sofreix moltes agressions de l'excés de radiació solar, de l'ambient ressec de la platja, o de la falta d'humitat durant aquesta estació. Els melons ajuden a conservar la pell en bon estat i tenir un cabell brillant i bonic, al mateix temps que ens protegiran dels llamps solars permetent-nos lluir un bronzejat més bonic i segur.

No hem d'oblidar la riquesa dels melons en minerals, especialment ferro i manganès. Una deficiència del primer produïx anèmia i el segon és necessari per a la formació dels ossos, per al sistema nerviós i per a aprofitar les proteïnes. Es creu que la falta d'aquest mineral comporta al desinterès pel sexe. En aquest sentit aquesta fruita es consideraria com un bon afrodisiac. És molt ric en potasi que contraresta el sodi i augmenta la micció pel que permet eliminar aigua sobrant de l'organisme.

Continue

 

  Quick Find  
 

Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search
  Shopping Cart more 
0 items

  Bestsellers  
01.Lulo
02.Calçots
03.Imperial oranges
04.Okra - Gumbo - Tray of 500g.
05.Soursop
06.12 uvas peladas y sin pepitas
07.Golden Apples
08.Canary bananas
09.Tomatoes branch
10.Lemons
  Reviews  
Acelgas rehogadas
Hallo ^_^ Someone in my Facebook group shared this website w ..
3 of 5 Stars!
 
  Links amigos  Copyright © 2007 Casa BartomeusDiseño web - Net Engineer, S.L.

Textos legales