Comparte:
 
Visitanos en:  
Español | Català | English | Française | Deutsch | Italiano | Português  
Mi Cuenta | Ver Cesta | Realizar Pedido
  Categorias   
Frutas (68)

Frutas Tropicales y Exóticas (55)

Guanábana - Graviola (7)

Deshidratados (20)

Frutos secos (17)

Verduras (76)

Setas (32)

Infusiones - Herbolario (24)

Medicinal (17)

Pastas (8)

Bebidas (37)

Conservas (81)

Vinos y licores (10)

Ecológico (6)

Ingredientes recetas (48)

Aceites, salsas y especias (41)

Chocolates, galletas y turrones (34)

Productos frescos - Elaborados (15)

Lotes y cestas (10)

Libros (10)

Perfumes (2)

 
NOVEDADES
 
Hierbas aromáticas y medicinales
Hierbas aromáticas y medicinales
11.86€
  Información  
Diseño web Manresa

Envíos, devoluciones, seguridad y privacidad

Info sobre la Guanábana

¿Quienes somos?

Enlaces

Nuestro BLOG

 Catálogo en RSS

 Noticias RSS

 Manual instalación RSS

Mapa del sitio

Contáctenos
 

PROPIETATS DE LES NOUS ¿Quiénes somos?

Les NOUS destaquen fonamentalment pels seus olis vegetals poliinsaturats. Encara que, com l'oli d'oliva, conté àcid oleic (monoinsaturat) de provat efecte en la reducció dels nivells de colesterol a la sang,la seva riquesa amb acidific linoleic i alfalinoleic (poliinsaturats) li confereixen propietats encara mes interessants per a rebaixar aquest component i prevenir malalties del sistema circulatori que afecten al cor i a les artèries. La utilització habitual de nous a l'alimentació permet reduir fins a un 50 % el risc de sofrir malalties cardiovasculars, com l'infart de miocardi o l'angina de pit. Estudis realitzats han demostrat un poder fins i tot superior als olis monoinsaturats tan coneguts com l'oli d'oliva per a reduir el colesterol de la sang, especialment pel que fa al colesterol de baixa densitat o LDL , per a augmentar l'elasticitat arterial, per a prevenir la formació de coàguls i rebaixar la tensió arterial. Aquesta capacitat per a fluidificar la sang s'atribuïx sens dubte a la transformació de l'acidific alfalinoleic en prostglandines responsables d'evitar l'aparició de l'aterosclerosis.

No obstant això, no hem d'oblidar que les nous, com la majoria dels fruits secs, proporcionen una quantitat molt elevada de calories (gairebé 700 per cada 100 gr.) pel que no podem abusar d'elles en cas d'obesitat i sempre tenir en compte el conjunt total que aquests aliments representen en el total de la dieta. El millor és considerar-les com aliment de substitució d'altres fonts no tan saludables. Utilitzades com a tal, les nous, pel seu contingut en serotonina, constitueixen un element molt saciant que poden contribuir a evitar la sensació de fam i cobrir els antulls o ganes de picar aliments a tota hora, pel que ajudaran a prevenir l'obesitat.

Les nous constitueixen una bona font de vitamina I, amb propietats antioxidants, pel que resultaran molt eficaces per a evitar la influència negativa dels radicals lliures en la salut orgànica. A més de cuidar el bon estat del cor, prevenen l'aparició de moltes malalties. Si a aquesta vitamina li sumem les petites quantitats de vitamina C, se l'hi suma a la seva capacitat per a desintoxicar l'organisme.

La presència de zinc en les nous, juntament amb el seu contingut en vitamina B i polifenoles, ajuden a mantenir el bon estat de la pell, prevenint algunes anomalies com el eccema o evitant que aquesta s'assequi. El zinc, juntament amb la seva riquesa amb àcids grassos poliinsaturats omega 3 i omega 6, ajudaran a preservar la bona salut del cabell, afavorint el seu creixement i evitant anomalies com la seborrea o la calvicie, amb la qual, a més del zinc, també ajuda el seu contingut en coure.

Les nous contenen molt calci, el que les fa ideals per a prevenir la osteoporosis i mantenir els ossos en bon estat. Serà molt recomanable en persones grans que poden tenir més facilitat a descalcificar-se, sobretot en dones que es trobin en la postmenopausia i a les que la osteoporosis sol presentar-se amb freqüència. Pel seu baix contingut en hidrats de carboni resulten adequades per a l'alimentació dels diabètics ja que permeten estabilitzar els nivells de glucosa a la sang.

Resulten molt interessants per a l'alimentació infantil i juvenil, atès que, pel seu contingut en Lecitina i vitamina B constitueixen una bona manera d'alimentar el cervell i permetre que els estudiants tinguin bons resultats en els seus estudis.

Com conservar les nous? Precaucions en el seu consum.
És millor comprar les nous senceres sense closca. Convé obrir-les abans de menjar-les i consumir-les amb rapidesa. En cas que s'hàgin de guardar, és millor fer-ho en un recipient ben tancat i amb unes condicions adequades. Les nous, pel seu contingut en àcids poliinsaturats, no poden sotmetre's a la calor de la cocció perquè els seus greixos es tornen tòxics. Tampoc convé menjar-les quan estan verdes perquè contenen cianur. Quan estan passades poden descompondre's i desenvolupar aflatoxines, que són molt canceroses. Igualment haurien de vigilar la seva ingestió aquells que puguin tenir al·lèrgia.

Continuar

 

  Búsqueda Rápida  
 

Use palabras clave para encontrar el producto que busca.
Búsqueda Avanzada
  Mi Cesta más 
0 productos

  + Vendidos  
01.Lulo
02.Calçots
03.Naranjas Imperiales
04.Okra - Bandeja de 500 gr.
05.Mangostán
06.Guanábana - Graviola
07.Guanábana - Hojas para infusiones Premium
08.12 uvas peladas y sin pepitas
09.Naranjas ecológicas de Valencia GRANDES
10.Manzanas Golden
  Comentarios  
Kalanchoe - 50 gr.
Tamara, eso se come verde, siembralo y se reproduce mucho po ..
5 de 5 Estrellas!
 
  Links amigos  Copyright © 2007 Casa BartomeusPáginas web Manresa

Visita Tiendadefruta.es en ShopMania

Textos legales