Comparte:
 
Visitanos en:  
Español | Català | English | Française | Deutsch | Italiano | Português  
Mi Cuenta | Ver Cesta | Realizar Pedido
  Categorias   
Frutas (68)

Frutas Tropicales y Exóticas (55)

Guanábana - Graviola (7)

Deshidratados (20)

Frutos secos (17)

Verduras (76)

Setas (32)

Infusiones - Herbolario (24)

Medicinal (17)

Pastas (8)

Bebidas (37)

Conservas (81)

Vinos y licores (10)

Ecológico (6)

Ingredientes recetas (48)

Aceites, salsas y especias (41)

Chocolates, galletas y turrones (34)

Productos frescos - Elaborados (15)

Lotes y cestas (10)

Libros (10)

Perfumes (2)

 
NOVEDADES
 
Mangostán y sus Xantonas, Propiedades curativas y como consumir
Mangostán y sus Xantonas, Propiedades curativas y como consumir
5.81€
  Información  
Diseño web Manresa

Envíos, devoluciones, seguridad y privacidad

Info sobre la Guanábana

¿Quienes somos?

Enlaces

Nuestro BLOG

 Catálogo en RSS

 Noticias RSS

 Manual instalación RSS

Mapa del sitio

Contáctenos
 

PROPIETATS DE LES PINYES ¿Quiénes somos?

Propietats de la pinya
A més del seu estupend sabor i el seu inconfundible aroma convé conèixer les propietats de la pinya tractant-se d'una fruita de les més saludables de totes. Pel seu contingut en bromelina , que està formada per tres encimbelles combinades (bromelina, extranasa i ananasa), resulta molt adequada per a la circulació ja que aquest component dissol els coàguls que puguin formar-se i fluidifica la sang. Això és una bona manera d'evitar problemes circulatoris com trombosis, atacs cardíacs, apoplexies i, al mateix temps disminuir la pressió sanguínia elevada o hipertensió.

A més de les seves propietats anticoagulants, la bromelina té el poder de "digerir" les proteïnes pel que resultarà de molta ajuda en el procés de la digestió. Un bon tros de pinya després d'acabar de menjar ens permet digerir millor els aliments, ajuda a l'estómac a realitzar la seva funció i a sentir-nos menys plens més ràpidament. Això comporta la desaparició d'una sèrie d'efectes secundaris desagradables relacionats amb la digestió pesada dels aliments: gasos intestinals, pesadesa d'estómac, acidesa d'estómac, etc. Aquesta propietat és utilitzada per la indústria de l'alimentació perquè les carns envasades siguin més toves. No obstant això aquest fet perjudica la composició de l'enzim que es destrueïx amb la calor i fa que no sigui aprofitable per l'organisme, pel que hauríem de menjar-nos la fruita fresca si volem aprofitar-nos de les seves propietats.

Aquesta capacitat per a digerir les proteïnes pot utilitzar-se al nostre favor per a eliminar microorganismes i paràsits de l'interior del nostre cos. Per això la pinya exerceix una funció purificadora del tub digestiu i ajuda a eliminar els bacteris causants de putrefaccions intestinals, responsables de l'aparició de dolors en els intestins o de diarrea. Igualment es pot utilitzar, tal com es ve realitzant a Xina, per a eliminar els cucs intestinales. El tractament consisteix a menjar únicament pinya durant dos o tres dies.

La bromelina no solament digereix les proteïnes sinó que s'ha comprovat el seu poder per a digerir els greixos el que es pot aplicar en el tractament de l'obesitat. La seva riquesa en fibra, pectina i vitamina C i el seu poc poder calòric ajuden a realitzar aquesta mateixa funció. Existeix la possibilitat de realitzar la dieta de la pinya, consistent a menjar solament una pinya al dia. Aquesta dieta aplicada de tant en tant pot ajudar a rebaixar algun quilo sobrant després d'un cap de setmana de bona taula.

Aquesta virtut pot utilitzar-se quan es cuinen carns. Si afegim al guisat un tros de pinya o un bon doll del seu suc aconseguirem entovir de manera que resultin més comestibles, tendres i sucoses.

La pinya és un bon diurètic. A més de asparagina, i bromelina, conté, entre uns altres, potasi que neutralitza el sodi, àcid cafeic i arginina. Tots ells ajuden a eliminar aigua del cos, pel que eviten la formació de edemas o retenció de líquids en l'organisme i poden resultar útils, a més de rebaixar pes, en bastantes afeccions que estan relacionades amb la retenció d'aigua al cos: gota, àcid úric, artritis, etc. Aquesta mateixa propietat és la que s'ha utilitzat per al tractament de la celulitis, una malaltia produïda precisament per la incapacitat de drenatge de les cèl·lules del teixit adiposoi en el tractament del qual resulta especialment interessant la utilització de diurètics.

Posseïx propietats antiinflamatòries pel que resulta molt útil per a rebaixar el dolor. Menjar pinya és un fet habitual entre tots els esportistes per a evitar la inflamació dels tendons (tendinitis) o dels sacs sinovials (bursitis) El costum d'afegir pinya a les amanides, barrejada si pot ser amb la papaya que també conté bromelina, ajuda a superar els dolors articulessis, no solament dels esportistes sinó de tota la gent en general. Problemes d'esquena, esquinços o luxacions podrien resultar menys dolorosos i guarir-se abans amb una bona dieta rica en pinya.

Continuar

 

  Búsqueda Rápida  
 

Use palabras clave para encontrar el producto que busca.
Búsqueda Avanzada
  Mi Cesta más 
0 productos

  + Vendidos  
01.Lulo
02.Calçots
03.Naranjas Imperiales
04.Okra - Bandeja de 500 gr.
05.Mangostán
06.Guanábana - Graviola
07.Guanábana - Hojas para infusiones Premium
08.12 uvas peladas y sin pepitas
09.Naranjas ecológicas de Valencia GRANDES
10.Manzanas Golden
  Comentarios  
Shiso - Perilla - 40 gr.
..
5 de 5 Estrellas!
 
  Links amigos  Copyright © 2007 Casa BartomeusPáginas web Manresa

Visita Tiendadefruta.es en ShopMania

Textos legales