Comparte:
 
Visitanos en:  
Español | Català | English | Française | Deutsch | Italiano | Português  
Mi Cuenta | Ver Cesta | Realizar Pedido
  Categorias   
Frutas (68)

Frutas Tropicales y Exóticas (55)

Guanábana - Graviola (7)

Deshidratados (20)

Frutos secos (17)

Verduras (76)

Setas (32)

Infusiones - Herbolario (24)

Medicinal (17)

Pastas (8)

Bebidas (37)

Conservas (81)

Vinos y licores (10)

Ecológico (6)

Ingredientes recetas (48)

Aceites, salsas y especias (41)

Chocolates, galletas y turrones (34)

Productos frescos - Elaborados (15)

Lotes y cestas (10)

Libros (10)

Perfumes (2)

 
NOVEDADES
 
Perfume de frambuesa - 50ml.
Perfume de frambuesa - 50ml.
17.91€
  Información  
Diseño web Manresa

Envíos, devoluciones, seguridad y privacidad

Info sobre la Guanábana

¿Quienes somos?

Enlaces

Nuestro BLOG

 Catálogo en RSS

 Noticias RSS

 Manual instalación RSS

Mapa del sitio

Contáctenos
 

PROPIETATS DEL RAÏM ¿Quiénes somos?

El raïm constituïx un dels principals aliments desintoxicants, ideal per a realitzar cures prenent exclusivament aquest fruit. És important realitzar aquesta cura quan el fruit es troba en la seva major abundància, és a dir a la fi d'estiu i fins a meitat de tardor.

El raïm és molt recomanable per a aquelles persones que precisen un bon depuratiu: malalts afectats de malalties reumàtiques: persones amb gota o artritis; persones amb problemes de ronyó que precisen una ajuda per a eliminar toxines o malalts amb problemes en el sistema circulatori: hipertensió, arteriosclerosis, mala circulació, en general es veuran beneficiats.

La raó de tot això cal atribuir-la fonamentalment a la seva riquesa en potasi que controla l'equilibri dels líquids en l'organisme i els seus nivells baixos de sodi. Igualment la presència de vitamina B, que intervé en el metabolisme dels greixos i hidrats de carboni influïxen en aquest sentit.

Cal considerar el raïm com un aliment alcalinitzant, pel que depura la sang. Totes aquestes virtuts han fet pensar que el seu consum pot inhibir el creixement de les cèl·lules cancerosas, pel que s'han realitzat nombrosos estudis per a comprovar de quina manera la presència de tanins i àcid cafeic, a més de constituir antibactericides, podrien reduir les probabilitats d'adquirir aquesta malaltia. L'extracte de llavors de raïm prevé l'aparició de càncers, com el de mama, pròstata o colon. El principal component responsable d'aquesta propietat és un flavonoide que apareix a la pell del raïm negre o en el vi negre i que es coneix amb el nom de resveratrol.

Per altra banda, si mengem el raïm sencer, sense rebutjar la pell, aquesta ajuda a netejar els intestins, augmentant la matèria fecal i prevenint el restrenyiment.

Per la seva riquesa en sucres i hidrats de carboni constituïx una font d'energia natural per als qui precisen un esforç extra com esportistes, estudiants, nens en època de creixement o persones amb nivells baixos de sucre a la sang.

S'ha valorat la importància del raïm fermentat o vi en el tractament del colesterol. La presència en aquesta beguda d'alcohol i fenoles contribuïxen a disminuir el colesterol, millorar la circular i prevenir l'infart de miocardi. Un consum moderat de vi pot afavorir la circulació, però fins i tot el consum de raïm vermell sense pelar pot aportar la mateixa propietat sense necessitat d'ingerir alcohol, que en un ús perllongat i abundant resulta perjudicial per a la salut.

Continuar

 

  Búsqueda Rápida  
 

Use palabras clave para encontrar el producto que busca.
Búsqueda Avanzada
  Mi Cesta más 
0 productos

  + Vendidos  
01.Lulo
02.Calçots
03.Naranjas Imperiales
04.Okra - Bandeja de 500 gr.
05.Mangostán
06.Guanábana - Graviola
07.Guanábana - Hojas para infusiones Premium
08.12 uvas peladas y sin pepitas
09.Naranjas ecológicas de Valencia GRANDES
10.Manzanas Golden
  Comentarios  
Shiso - Perilla - 40 gr.
..
5 de 5 Estrellas!
 
  Links amigos  Copyright © 2007 Casa BartomeusPáginas web Manresa

Visita Tiendadefruta.es en ShopMania

Textos legales