Comparte:
 
Visitanos en:  
Español | Català | English | Française | Deutsch | Italiano | Português  
My Account | Cart Contents | Checkout
  Categories   
Fruits (45)

Soursap (5)

Tropical and Exotic Fruits (38)

Dehydrated (15)

Dry fruits (16)

Vegetables (63)

Mushrooms (14)

Infusions - Herbalist (21)

Medicinal (10)

Pasta (6)

Beverages (30)

Tinned goods (32)

Wines & Spirits (8)

Ecological (4)

Recipe ingredients (48)

Oils, sauces and spices (16)

Chocolates, biscuits and nougat (20)

Fresh products - Elaborated (12)

Lots and baskets (11)

Books (10)

Perfumes (2)

Others (7)

  What's New?  
Ostrich's egg
Ostrich's egg
49.50€
  Information  
Web design Manresa

Shipping, Returns, Security & Privacy

Info sobre la Guanábana

About us

Links

Our BLOG - spanish

 Catalog RSS

 News RSS - catalan

 RSS Manual

Site map

Contact Us
 

PROPIETATS DEL RAÏM About us

El raïm constituïx un dels principals aliments desintoxicants, ideal per a realitzar cures prenent exclusivament aquest fruit. És important realitzar aquesta cura quan el fruit es troba en la seva major abundància, és a dir a la fi d'estiu i fins a meitat de tardor.

El raïm és molt recomanable per a aquelles persones que precisen un bon depuratiu: malalts afectats de malalties reumàtiques: persones amb gota o artritis; persones amb problemes de ronyó que precisen una ajuda per a eliminar toxines o malalts amb problemes en el sistema circulatori: hipertensió, arteriosclerosis, mala circulació, en general es veuran beneficiats.

La raó de tot això cal atribuir-la fonamentalment a la seva riquesa en potasi que controla l'equilibri dels líquids en l'organisme i els seus nivells baixos de sodi. Igualment la presència de vitamina B, que intervé en el metabolisme dels greixos i hidrats de carboni influïxen en aquest sentit.

Cal considerar el raïm com un aliment alcalinitzant, pel que depura la sang. Totes aquestes virtuts han fet pensar que el seu consum pot inhibir el creixement de les cèl·lules cancerosas, pel que s'han realitzat nombrosos estudis per a comprovar de quina manera la presència de tanins i àcid cafeic, a més de constituir antibactericides, podrien reduir les probabilitats d'adquirir aquesta malaltia. L'extracte de llavors de raïm prevé l'aparició de càncers, com el de mama, pròstata o colon. El principal component responsable d'aquesta propietat és un flavonoide que apareix a la pell del raïm negre o en el vi negre i que es coneix amb el nom de resveratrol.

Per altra banda, si mengem el raïm sencer, sense rebutjar la pell, aquesta ajuda a netejar els intestins, augmentant la matèria fecal i prevenint el restrenyiment.

Per la seva riquesa en sucres i hidrats de carboni constituïx una font d'energia natural per als qui precisen un esforç extra com esportistes, estudiants, nens en època de creixement o persones amb nivells baixos de sucre a la sang.

S'ha valorat la importància del raïm fermentat o vi en el tractament del colesterol. La presència en aquesta beguda d'alcohol i fenoles contribuïxen a disminuir el colesterol, millorar la circular i prevenir l'infart de miocardi. Un consum moderat de vi pot afavorir la circulació, però fins i tot el consum de raïm vermell sense pelar pot aportar la mateixa propietat sense necessitat d'ingerir alcohol, que en un ús perllongat i abundant resulta perjudicial per a la salut.

Continue

 

  Quick Find  
 

Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search
  Shopping Cart more 
0 items

  Bestsellers  
01.Lulo
02.Calçots
03.Imperial oranges
04.Okra - Gumbo - Tray of 500g.
05.Soursop
06.12 uvas peladas y sin pepitas
07.Golden Apples
08.Canary bananas
09.Tomatoes branch
10.Lemons
  Reviews  
Acelgas rehogadas
Hallo ^_^ Someone in my Facebook group shared this website w ..
3 of 5 Stars!
 
  Links amigos  Copyright © 2007 Casa BartomeusDiseño web - Net Engineer, S.L.

Textos legales